Praktijk voor Rebalancing - Otto Pasteuning

Op deze site vind je uitgebreide informatie over hoe ik werk en wat je tijdens een Rebalancing sessie of een Diepe weefselmassage kunt verwachten . Je kunt bij mij ook terecht voor een Ontspanningsmassage.

 

Wat is Rebalancing?

Rebalancing is een prachtige vorm van lichaamswerk die zijn oorsprong vindt in het "Osho Meditation Resort" in Poona India. Rebalancing helpt om weer terug te gaan naar de oorspronkelijk staat van 'zijn wie je bent'. Ademhaling, aanraking, massage, bewustwording en meditatie spelen hierbij een belangrijke rol bij. 

 

Wat is Deep Tissue Massage?

Deep Tissue Massage ofwel Diepe weefselmassage is een prachtige techniek waarbij spieren en weefsel dat verhard is weer losgemaakt kan worden. Hierdoor komt er meer bloeddoorstroming, ontkramping en ontstaat er ruimte voor ontspanning waardoor klachten kunnen afnemen. De meeste klachten worden veroorzaakt door spierspanning en deze vertaald zich in pijn in het lichaam.

                  

                  "Rebalancing brengt je van denken naar voelen naar zijn"

Ook kan ik specifieke fysieke klachten behandelen zoals een nek, knie, enkel, schouder of elleboog die door onverklaarbare redenen pijnlijk blijft of ongemakkelijk aanvoelt.
Als Coach begeleid ik cliƫnten en studenten van de Rebalancing opleiding die graag een eigen praktijk willen opzetten en tegen allerlei problemen aanlopen. Specifiek focus op jouw kwaliteiten en eigenheid.

      Stilte betekent niet dat je niet praat of niets doet; het betekent dat je
                                    van binnen niet verstoord bent. 
                                               "Thich Nat Hahn"                                                                        

 

Praktijk voor Rebalancing en Massage Otto Pasteuning

Annie M.G.Schmidtweg 39
1321AC Almere
ottopasteuning@hotmail.com
06-29147845

Alle foto's zijn door mij genomen in Nepal.


 

rebalancing afbeelding

De Rebalancing en Massage Praktijk is gevestigd in Almere dichtbij Amsterdam. Gespecialiseerd in meditatie - gezichtsmassage - gewrichtsmassage - zelfonderzoek - diepe weefselmassage - bewust ademen - stretchings-Dorn Methode